Gastroentroloji Uzmanı Tolga Yalçınkaya'nın Hızına Yetişilmiyor

• drtolga.JPG

Iğdır Devlet Hastanesinde ileri teknoloji endoskopi ünitesiyle; özellikle Iğdır’da çok görülen mide ve kolan kanserlerine uzaklara gitmeden tanı ve teşhis konabilmektedir.

Gastroenteroloji alanında tanınan ve sahasında uzman  olan Tolga YALÇINKAYA, ileri teknoloji Endoskopi Ünitesiyle hizmette sınır tanımıyor.

Tam donanımlı malzemeler ve profesyonel elemanlar ile gerçekleştirilen incelemelerde hastalıkların kesin tanısı sağlanmaktadır.

Geldiği günden beri arı gibi çalışan YALÇINKAYA halka hizmet için dur durak bilmiyor.

Hafta içi 08.30-16.00 arasında Pazartesi ve Perşembe günlerinde ise ek mesailerle 16.00-19.00 saatleri arasında üst sindirim sistemi (yemek borusu, mide ve 12 parmak basağı) ve alt sindirim sistemi (kalın barsalar) endoskopilerini (özofagogastroduodenoskopi ve kolonoskopi ile birlikte rektoskopi) gerçekleştirmektedir.

Iğdır Devlet Hastanesinde görev yapan YALÇINKAYA  yaklaşık altı ay gibi kısa bir sürede toplamda 9671 hastaya teşhis koydu. 776 Hastaya Endoskopi 655 hastaya ise kolanoskopi yaptı.

Başhekim Raşit İlhan ‘ Tolga bey hastanemiz ve Iğdır’ımız için bir veli nimettir. Geldiği günden beri gece gündüz durmadan çalışan doktorumuza emekleri için teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum’ dedi.