Iğdır Devlet Hastanesinde Bir Toplu Sünnet Klasiği

Iğdır Devlet Hastanesinde Bir Toplu Sünnet Klasiği!

Iğdır devlet hastanesi bir kez daha toplu sünnet kampanyasına imza attı.

6 Yaş üzeri yaklaşık 40 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını hastanemizde steril ve güvenli şartlarda attı. ASKF Başkanı Filit Yıldırım fakir çocukların sünnet edilmesi için hastanemizden yardım istemesi üzerine kolları sıvayan Başhekim Op. Dr. Raşit ilhan hastaneyi toplu sünnet için hazır hale getirdi.

Vali Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürü Melih Ekici ve İl Jandarma Komutanı Hakan Başakçı ile birlikte ASKF Başkanı Filit Yıldırım ve hayırsever iş adamları düzenlenen toplu sünnet programı kapsamında sünnet edilen çocukları Iğdır Devlet Hastanesinde ziyaret etti. Ziyarette çocuklara ve ailelerine Vali Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürü Melih Ekici Ve Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Filit Yıldırım çeşitli hediyeler dağıtarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Törende kısa bir açıklama yapan Vali Ever Ünlü ‘ Düzenlemiş olduğumuz sünnet kampanyasında 40 çocuğumuzu hastane ortamında, sağlıklı bir şekilde sünnet ettirdik. Bu özel günde anne, baba ve misafirlerimiz ile birlikte sevgili çocuklarımızın sevinçlerine ortak olduk. Sünnet bizim geleneklerimizde çok güçlü bir olgudur. Bu manada emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çocuklar bizim geleceğimizdir onları en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. ‘dedi.

• DSC_0002.JPG
  • DSC_0013.JPG