Iğdır Devlet Hastanesi Bünyemizde Hizmet Vermekte Olan Evde Bakım Hizmeti, İhtiyaç Sahipleriyle Yakınlarını Mutlu Ediyor.

IMG-20180815-WA0007.jpg

Hastanemizin örnek çalışmalarından biri olan evde bakım hizmeti, sertifikalı, tecrübeli ve özenle seçilen; sağlık ve bakım personelince güler yüz ve şefkatle yüzlerce hastanın bakımını gerçekleştiriyor. Başhk. Opr. Dr. Raşit İLHAN “Gelen yoğun talepler üzerine hizmet sayısını artırdık. Hizmet kapsamında 1219 aktif hasta kaydımız bulunmakla birlikte, Evde Bakım Hizmetleri birimimizde, ayda ortalama 217 hastaya 1196 ziyaret yapılarak tetkik ve tadevileri gerçekleştirilmektedir. Bizler için en büyük ödül hizmet ettiğimiz insanların yüzünün gülmesidir" dediler.

Uygulamadan memnun kalan hasta ve yakınları da, " Op. Dr. Raşit İLHAN ve Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü, Başhk. Yrd. Dr. Tevekkül AYRIM’dan Allah razı olsun. Evimize kadar görevliler gönderip bizimle ilgileniyor, her türlü hizmet için yardımcı oluyorlar. İl koordinatörümüz Dr. Tevekkül AYRIM, Gerek hastanede gerekse ev ziyaretlerine sıklıkla gelerek bizleri ziyaret ediyor, sorun ve sıkıntılarımızı yakından takip edip ilgileniyor. Aldığımız hizmetlerden son derece memnunuz ve kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Evde sağlık hizmetine nasıl başvuru yapılır?
Hasta ya da hasta yakını ya da diğerler tarafından Hastanemiz bünyesinde bulunan "Evde Sağlık Hizmeti Başvuru Formu" doldurularak evde sağlık hizmeti başvurusu yapılabilmektedir.
Hastanelerden taburcu olarak olup evde bakım hizmeti ihtiyacı duyan vatandaşlar müdavi hekim tarafından koordinasyon merkezine bildirilir. Koordinasyon merkezi, yapacağı ön değerlendirme neticesinde hastanın durumunu dikkate alarak uygun gördüğü birimi ya da aile hekimini evde sağlık hizmeti için görevlendirir.