Başhekim Op. Dr. Raşit ILHAN'dan "Lösemili Çocuklar Haftası" Mesajı

"Farkındalık oluşturarak onlara destek olmak geleceğe atılan en önemli adımdır. Lösemili Çocuklar Haftası minicik bedenlerde olan kocaman yüreklerin sevgi ile kucaklaşacağı, toplumsal farkındalığın oluşturulacağı bir haftadır. Lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır bu da umutları yeşerten bir olgudur. Mutluluk en önemli ilaçlardan birisidir, onları mutlu ederek ve onlara destek olarak bu hastalığı yenebileceklerini bilmeliyiz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın lösemi ile mücadelelerinde yanlarındayız. Hastane olarak her türlü imkânımızı seferber etmeye de hazırız. Gerek hastane olarak, gerekse sosyal sorumluluk ve farkındalık oluşturulması gereken konularda her türlü desteği sunma çabasındayız. Bu duygu ve düşüncelerle 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nın toplumumuzda farkındalık oluşturmasına vesile olmasını temenni eder, kanserle mücadele eden tüm vatandaşlarımıza acil şifalar dilerim” dedi.