15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği'nden Başhekim İLHAN'a Ziyaret

DSC_0064.JPG   DSC_0067.JPG

Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Gaziler ve Terör Mağdurları Derneği  Genel Başkanı  Abbas GÜNDÜZ, Veteriner Mehmet Salih AKKUŞ ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, memnunluk duyduğunu belirten Başhekim İLHAN; “Hastanemizde  şehit  ailelerine ve gazilerimize sağlık alanında hizmet olarak her zaman tüm kolaylığı, önceliği ve desteği  vererek,  yanlarında  olduğumuzu göstermekteyiz. Vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Şehit aileleri ve gazilere verdiği  desteklerden dolayı Başhekim İLHAN’a  teşekkür eden 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı GÜNDÜZ; derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan ve beraberindekiler ziyaretin sonunda, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hastaneden ayrıldılar.