Iğdır Devlet Hastanesi'nde 6 cm'lik Beyin Tümörü Amaliyatı

82643624-9c88-427d-b785-de194da9ad88.jpg
Hastanemizde Beyin Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Yücel DOĞRUEL, baş ağrısı ve konuşma güçlüğü şikayetleriyle gelen hastaya yapılan tahlil ve tetkik neticesinde, hastanın beyninde 5 ila 6 cm boyutunda tümör tespit etti. Acil olarak ameliyat gerektiği kanaatine vararak gerekli hazırlıkları başlatan Op. Dr. Yücel DOĞRUEL, anestezi uzmanlarımızın da desteği ile operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. Cerrahi operasyon ile  tümörlü doku tamamiyle temizlenerek sağlığına kavuşan hasta, gerekli kontroller yapılması ve müşahede altında gözlemlenmesi için serviste tedavisine devam edilmiş ve sonrasında taburcu edilmiştir. Uzman doktorumuza bu konuda tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.