Hastanemiz Müdür Yrd. Galip Kürşat YÜKSEL, özverili çalışmalarıyla hastaların ve çalışanların güvenliğini sağlayan güvenlik amiri Milliyet TURAN ve ekibine teşekkür etti.

DSC_1167.JPG   DSC_1170.JPG

Iğdır Devlet Hastanesi Müdür Yrd. YÜKSEL, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi “Güvenlik görevlilerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmekte. Buna örnek olarak hastanemizde yaşanan birçok Beyaz Kod vakalarına anında müdahale etmişler, personel ve hasta, hasta yakınlarının güvenliğini üst derecede almışlardır. Personellerimiz; hastanemiz çalışma alanlarında yaşanan sıkıntıları anında kontrol altına alma konusunda gerek halkın gerekse yönetimin takdiri kazanmışlardır. Güvenlik görevlilerinin gerek ulusal kod uygulaması, gerekse bina içi ve dışında dikkatli ve özverili bir şekilde çalıştıklarından dolayı güvenlik görevlilerimize teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

Güvenlik Amiri Milliyet TURAN ise; “Hastane yönetimimiz ve amirlerimizin bizlere verdiği görev ve talimatlar doğrultusunda en iyi hizmeti yapmak istiyoruz. Stresli ve zor bir görev üstlendiğimizin farkındayız. Bizler de bu yörenin insanlarıyız ve hastanemizde oluşacak en küçük sıkıntı anında elimizden gelenin en iyisini yaparak gerek hasta ve hasta yakınları olmak üzere tüm çalışanlarımızın da güvenliğini sağlamak amacındayız. Çalışmalarımızda bizlere destek veren hastane yönetimimize ve idari amirlerimize şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.