Iğdır Devlet Hastanesi’nde Bilgi İşlem ve Temizlik Personelleri İçin Genel Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi.

DSC_1565.JPG   DSC_1579.JPG

Hastane yönetimininden Md. Yrd. Funda HOŞHABER’inde katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN “Çalışanlarımız olarak hastanenin hedeflediği çağdaş ve kaliteli hizmet üretebilme anlayışına gayret ve özverili çalışmalarıyla katkıda bulunduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Ayrıca Iğdır Devlet Hastanesi’nin sadece Iğdır’a değil, tüm ilçeler ile birlikte, Nahcıvan, Doğubeyazıt ve Kağızman gibi il dışından gelen hastalara da hizmet verdiğimizin bilinmesini isterim, bu nedenle gelen hastalarla iletişimde eğitim, anlayış ve empatinin önemine dikkat çekmek istiyorum. Ayrıca; temizlik personellerine hitaben yaptığı konuşmasında; "Hepimiz bu ilde yaşayan bir aileyiz. Bu çatı altında çalışan personeller olarak hastanemizi daha iyi, konforlu, üst seviyede halka hizmet verme düşüncesiyle elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Iğdır hepimizin yüreğiniz kadar temiz bir hastane için gayret göstermenizi ve halkımızın temizlik konusundaki sorunlarını tamamen çözülmesini diliyoruz. ” dedi.

Toplantıda personel ve hastane yönetimi çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişi yapma imkânı buldu.

Iğdır Devlet Hastanesi’nde Bilgi İşlem ve Temizlik personelleri için genel değerlendirme toplantısı düzenlendi.