Iğdır Devlet Hastanesi'nde Beyin Ameliyatı Olan Nahcıvan'lı Turistten Hastanemize Teşekkür Ziyareti

h2.jpg  h3.jpg

Merdivende ayak kaymasıyla düşerek beyin sarsıntısı geçirmesi sonucu bilinci kapanan Nahcıvan uyruklu Xatire GAZEYEVA, kendisini hayata bağlayan Iğdır Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Uzm. Dr. Hakan ŞAHİN’i polikliniğinde ziyaret ederek teşekkür etti. GAZEYEVA, düşme sonucu kafa kemiğinde kırık, beyin kanaması ve bilinci kapalı bir şekilde geldiği Acil Servis’de yaşam savaşı verdi. Hastanede çekilen tomografide kafa travmasına bağlı çok büyük bir kanama ve kırık tespit edilen hasta, eşinin izniyle acilen ameliyata alındı. Ameliyat sonrası bilinci yerine gelen ve hızla iyileşen hasta taburcu edildikten sonra ülkesine döndü. Kontroller için yeniden hastaneye gelen Xatire GAZEYEVA, sağlığına kavuşması için gösterdikleri çabadan ve ilgiden dolayı Uzm. Doktor Hakan ŞAHİN olmak üzere, Hastane başhekimi Op. DR. Raşit İLHAN ve tüm sağlık personellerine teşekkür etti.

Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Uzm. Dr. Hakan ŞAHİN: “Hastamız düşme sonrası kafa kemiğinde kırık ve kırık altında epidural diye tabir ettiğimiz beyin kanaması mevcuttu. Hastanın şuurunda gerileme olması üzere acil olarak ameliyat edilmesine karar verildi. Ameliyat çok başarılı gerçekleşti, her hangi bir sıkıntı veya komplikasyon yaşanmadı. Ameliyat sonrası 2 (iki) gün serviste yatırarak takibini yaptıktan sonra genel durumu da iyi olunca taburcu ettik. Ameliyat sonrası çektiğimiz beyin filmlerinde problem olmadığı görüldü ve hastamız 15 gün sonra sağlıklı bir şekilde dualarını esirgemeden teşekkür için polikliniğimizi ziyaret etmesi beni ve ekibimi çok mutlu etti. Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, sağlıklı yaşam diliyorum” dedi.

Xatire GAZEYEVA ve eşi daha sonra Hastane Başhekimi Op. Dr. Raşit İLHAN’ı da makamında ziyaret ederek, yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiler. Başhekim İLHAN, doktorlar ve sağlık çalışanlarının hastaların şifa bulması için canla başla çalıştıklarını belirterek “Bizler sağlık çalışanları olarak tüm hastalımızı kucaklarız ve sağlık durumlarının iyi olması için gereği neyse yaparız. Sağlıkta şiddet olaylarının artması maalesef bizleri çok üzerken, görevi hastalara şifa dağıtmak olan hekimler olarak, her zaman hastalarımızın sağlığına kavuşmasıyla mutlu oluyoruz. Hele ki onlardan gelen teşekkürler ve dualar inanın bizim için her şeyden önemli. Hastamıza sağlıklı ve hayırlı bir yaşam diliyorum” dedi.