T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Iğdır Devlet Hastanesi

Sağlıklı Bayram (Kurban Bayramı 2019)

Güncelleme Tarihi: 07/08/2019

Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından İlimiz genelinde 2019 Yılı Kurban Bayramı bilgilendirme çalışmaları yapılacaktır.

Toplum ve çevre sağlığı konularında yapılacak çalışmalar kapsamında sağlıklı beslenme, etin usulüne uygun işlenmesi, pişirilmesi, tüketilmesi sakatatların çöpe atılmaması evcil ve yabani hayvanlara verilmemesi, kurban kesiminde hijyen ve yaralanmalar, hayvan kaynaklı hastalıklar konusunda halkı bilgilendirmek amacıyla kurban satış ve kesim yerlerinde, camilerde ve halkın görebileceği yerlerde Bayram boyunca etkinlikler düzenlenecektir.

• saglıklı bayramlar.jpg
  • kistli sakatatları gömün.jpg