Iğdır’da bağımlılıkla mücadele programı yapıldı.
18 Ocak 2024

Iğdır Kültür Merkezi'nde gençlere yönelik bağımlılık ile mücadele eğitim programı düzenlendi. Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ile Müftülüğü ortaklaşa kültür merkezi tiyatro salonunda, gençliğe yönelik 'Bağımlılık ile Mücadele' konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim programı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen eğitim programında konuşmacı olarak katılan gazeteci yazar Akay Aktaş, Iğdır Dr. Nevruz Erez Hastanesi Başhekimi Dr. Tuğrul Sarıcan, Uzm. Psikiyatrist Dr. Nedim Uçak, Uzm. Dr. Levent Oğul, İl Vaizi Osman Yol ve İl Emniyet Müdürlüğünden Komiser Server Oğuzkan, lise öğrencilerine internet ve sosyal medya bağımlılığı, sanal kumar, uyuşturucu ve yatıştırıcı madde bağımlılığı, sigara, tütün ve alkol bağımlılığı konularında farkındalık oluşturmaya çalıştı.
        Programa Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Abaset Bağcı, Iğdır Dr. Nevruz Erez Hastanesi Baş Hekimi Dr. Tuğrul Sarıcan, İl Kültür Müdürü Nebi Işık, Ticaret il Müdürü Mücahit Yalçın ve davetliler katıldı. Programda Yeşilay ve Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bağımlılık ile mücadele konusunda broşürler dağıtıldı.

• Bağımlılık İle Mücadele eğitimi düzenlendi.