Çocuk Acil Biriminin Açılışı Yapıldı

Çocuk Acil Biriminin Açılışı Yapıldı

Iğdır Devlet Hastanesinde yapımı bir ay gibi kısa bir sürede gerçekleşen çocuk Acil Biriminin açılışı yapıldı. Açılışa Iğdır Valisi Enver Ünlü, İl emniyet Müdürü Melih Ekici, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sağlam, Milli eğitim Müdürü Murat Aydoğdu, İl Sağlık Müdürü Alpaslan Erol, İdari birim personeli ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Hayırlı olsun dilekleriyle kurdeleyi kesen Vali Ünlü kurdeleden bir parça il Sağlık Müdürü Alpaslan Erol ve Başhekim Raşit İlhan’ın yaka ceplerine koyarak başarılarını tebrik etti.

Birçok davetlinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir protokolle Acil Birimini gezen Vali Ünlü bir basın açıklaması yaptı. Vali Ünlü açıklamasında: ‘Acil Biriminin dar olması hastalarımızın muayene olurken yâda müdahale edilirken mekân olarak nasıl sıkıntılar yaşadığımıza birçoğunuz şahit olmuşsunuzdur. Küçük yavrularımız acilde muayene olurken görmemeleri gereken birçok olumsuz özel durumlara şahit olabiliyorlardı.

Iğdır Halkı şimdi özel hastanelerde bile olmayan çok güzel ve çok nezih bir çocuk acil servisine kavuştu. Emeği geçen herkese Başta il Sağlık Müdürü Alpaslan Erol’a Başhekim Raşit İlhana, doktorlarımıza yardımcı sağlık personelimize ve tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum. ‘dedi.

Acil servisinin duvarlarının süslenmesinde görev alan resim öğretmenlerine plaket verilmesinin ardından bir süre başhekimlik makamında ağırlanan Vali Ünlü ve protokol üyeleri basına kapalı bir görüşme yaptı.

Toplantıdan sonra bir açıklama yapan Op. Dr. Raşit İlhan ‘Halkımıza daha iyi daha ilkeli daha kaliteli hizmet vermek için ekip olarak her daim aşkla çalışmaya devam edeceğiz.  İl Sağlık Müdürümüz Dr. Alpaslan Erol’un talimatlarıyla ivedilikle Çocuk Acil Biriminin yapımını gerçekleştirdik ve bugün açılışı yapmanın gururunu yaşıyoruz. Sayın Valim Enver Ünlü ’ye ve Sayın İl Sağlık Müdürüm Alpaslan Erol Beye verdikleri destek için bir kez daha teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.’ dedi.

• DSC_0048.JPG
  • DSC_0156.JPG