IĞDIR DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ Uzm. Dr. Raşit İLHAN; BAŞHEKİM Yrd. Tevekkül AYRIM ve ANESTEZİ Uzm. Dr. Adem GÜNEY ORGANLARINI BAĞIŞLADI.

3-9 Kasım Organ Bağış Haftası dolayısı ile Hastanemizde açılan stantı gezerek destek veren Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN, Başhekim Yrd. Tevekkül AYRIM, Anestezi uzm. Dr. Adem GÜNEY, hastane personeli Ali DURAK, organ bağışının önemine dikkat çekerek, organlarını bağışladılar.

Halkın organ bağışına daha ilgili olması gerektiğini kaydeden İLHAN, organ bağışı bekleyenlerin her geçen gün sayısının arttığına dikkat çekerek, herkesi organ bağışı konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Hastanemizde açılan Stantı ziyaret eden vatandaşlardan onlarcası organ bağışında bulunarak duyarlılıklarını gösterdiler ve yapılan her bağışın, bir çok insana ve ailelerine umut olduklarını, manevi huzur bulduklarını kaydettiler.

Organ bağışında bulunan hastane yöneticilerimize ve vatandaşlarımıza, teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.