Başhekim İLHAN, Engelli Çalışan Personeller ile Bir Araya Geldi

e5.jpg     e8.jpg

Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN, Engelliler Günü nedeniyle hastanemizde çalışan engelli personeller ile bir araya gelerek Engelliler Günü konuşması yaptı ve personellerin sorunlarını dinledi. Toplantıya Bakım Hizm. Md. H. Emanet TURAN ve İdari ve Mali İşl. Md. Ali Erdem SEVİLMİŞ'de katıldı.

03 Aralık Engelliler Günü nedeniyle yapılan toplantıda "Engelliliğin hayatın ve toplumun bir gerçeği olduğuna vurgu yapan Hastane Başhekimi Op. Dr. Raşit İLHAN, herkesin birer engelli adayı olduğuna dikkat çekti. İLHAN, "Engellilere acımak, üzülmek yerine onlara nasıl yaşanabilir bir hayat sunabiliriz, nasıl hayatlarında yaşarken kolaylaştırabiliriz ve gerçekten nasıl yardımcı olabiliriz bunları düşünmek lazım. Bizler bugün burada sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu toplantıyı gerçekleştirmemizin temel amacı sizlerin iş ortamlarınızda yaşadığınız sıkıntıları sizlerin ağzınızdan dinlemek, yine sizin bakış açınız doğrultusunda gerekli iyileştirmeleri planlamaktır. Bu anlamda tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftasını kutluyorum. Gerek Başhekimlik olarak gerekse tüm yönetici kadromla her zaman sizlerin yanında olduk ve bundan sonra da tüm desteğimizle sizlerle birlikteyiz" dedi.

Bakım Hizmetleri Md. H. Emanet TURAN'da "Engel bedende değil zihinlerdedir. Sizler bizim personellerimizsiniz ve yönetim olarak çalışmalarınızı, çalışma azminizi takdirle karşılıyoruz. Bir çok sağlıklı insanın yapamadığını sizler büyük bir azimle çalışarak başarıyor, ailenizin geçimine katkı sağlıyorsunuz. İdarecileriniz olarak, engelli personellerimizin sorunlarına sahip çıkmak, toplumsal yaşama tam katılımlarını sağlamak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevincini yitirmeden ve ayrımcılığa maruz kalmadan engellerini aşarak yaşama sımsıkı sarılmaları, mutlu bir yaşam sürmeleri için daima yanlarında olduğumuzu ve olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Katılımcılar adına söz alan yürüme engelli Bülent TİRBAP, Hastane Yönetiminin engellilere yönelik çalışmalarının kendilerini memnun ettiğini dile getirerek, "İdaremizin kapısı sürekli bize açık oldu, Bir problem olduğunda kapı bize kapanmadı ve sorunlarımız çözüldü. Hastane yönetimimize bizi hatırlayarak bu toplantıyı düzenleyip, sorunlarımız varsa çözümleme konusunda destek vermeniz ve yanımızda olduğunuz hassasiyetini göstermiş olduğunuzdan dolayı bütün engelli arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Engelli kadrosunda çalışan tüm personellere sağlıklı ve başarılı çalışmalar dileriz.