Hastane Başhekimi Op. Dr. Raşit İLHAN, Güvenlik Görevlileri ile Toplantı Yaptı

DSC_0316.JPG  DSC_0335.JPG

Hastane Başhekimi Op. Dr. Raşit İLHAN VE hastane yönetiminden İdari ve Mali İşl. Md. Ali Erdem SEVİLMİŞ, Sağl. Hizm. Md. H. Emanet TURAN ve İdari ve Mali İŞl. Md. Yrd. Galip Kürşat YÜKSEL, hastanede görev yapan Güvenlik personelleri ile fikir alışverişi yapmak amacıyla bir araya geldi.

Toplantıda; çalışanların güvenli ve huzurlu bir ortamda çalışmasının büyük bir önem arz ettiğini ifade eden Başhekim İLHAN, vatandaşlarında verilen hizmetten memnun kalması için “Hastane yönetimimiz ve Güvenlik amirimiz başta olmak üzere hep birlikte çözümler üretmeliyiz. İşini severek ve içinden gelerek yapanlar her zaman kaliteli işler yapmış ve topluma faydalı olmuşlardır. Bu nedenle işimize sımsıkı sarılmalı, hastalarımızın memnun kalmasını sağlamalıyız. Tüm hastane çalışanları olarak bizlerden beklenen sadece hastalarımızın iş ve işlemleri değil, onların sesine kulak vermek, empati yapmak, onları dinlemek ve daha iyi yardımcı olabilmektir. Görevinizi layıkıyla yaptığınıza eminim ve daha iyisini yapacağınıza inanıyorum. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Personellerden Öneri Aldı

Aylık çalışma toplantısında, hastane güvenlik görevlilerinin istek ve taleplerini içeren görüş alışverişinde bulunuldu. Sıkıntılar, çalışma şartlarındaki fiziki zorluklar, en iyi hizmet verme gayreti ile halkın ve çalışanların memnuniyeti gibi bir çok görüş ve önerilerle personellerin duygu ve düşünceleri değerlendirildi.

Güvenlik Personellerince Memnuniyetle Karşılandı

Motivasyonlara önemli bir  katkı sağlayan görüşmeden memnun kaldıklarını belirten güvenlik amiri Milliyet TURAN ve hastane güvenlik personelleri, gerek başhekim gerekse hastane yönetimi ile yaptıkları toplantıların ve yaşadıkları problemleri, güzellikleri yetkili kişi olarak dinlemelerini memnuniyetle karşıladıklarını ve teşekkür ettiklerini dile getirdiler.