T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Iğdır Devlet Hastanesi

2019 YILININ İLK YÖNETİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 15/02/2019

Iğdır Devlet Hastanesi'nde 2019 yılının ilk yönetim toplantısı İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL'un katılımıyla; Hastane Başhekimi Op. Dr. Raşit İLHAN başkanlığında ve Başhekim Yardımcıları Dr. Tevekkül AYRIM, Uz. Dr. Sevcan BALCI, İdari ve Mali İşl. Md. Ali Erdem SEVİLMİŞ, Sağlık Hzm. Md. Emanet TURAN, Md. Yrd. Funda HOŞHABER ve Md. Yrd. Galip Kürşat YÜKSEL'den oluşan yönetim ekibiyle gerçekleşti.

DSC_0556.JPG     DSC_0551.JPG

Yapılan toplantıda 2018 yılının durum değerlendirmesi görüşüldü. 2019 yılıiçerisinde planlanan hizmetler, hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için yapılması gerekenler, hastane personellerine güvenli ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlayarak çalışma performanslarını artırma amaçlı neler yapılması gerektiği konuları görüşülerek karara bağlandı.

Başhekim İLHAN; çalışan ve hasta memnuniyetini ön planda tutan, çalışanları ile bütünleşmiş duyarlı bir hastane yönetimi oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Tüm yöneticilerin görüş ve önerileri alındıktan sonra toplantıya son verildi.