Patoloji Uzmanı Dr. Sevcan BALCI Başhekim Yardımcısı Olarak Atandı.

Iğdır Devlet Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı Olarak Görev Yapan  Doktor Abaset BAĞCI’nın Aile Hekimliğine Geçmesinden Dolayı Boşalan Göreve Patoloji Uzmanı Dr. Sevcan BALCI atandı.

DSC_0577.JPG

Iğdır Devlet Hastanesi'nde 2013 yılından beridir Patoloji Doktoru olarak görev yapan Sevcan Balcı, Hastanemize Başhekim Yardımcısı olarak atandı. Atama ile ilgili olarak;

Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN “Burası hizmet çeşitliliği fazla olan bir hastane, verdiğimiz hizmeti başarılı bir hale getirmek istiyoruz. Bu hastaneye yeni katacağımız şeyler olacak. Amacımız hizmet çeşitliliği bakımından hastanemizi daha üst seviyelere çıkarmaktır. Iğdır Devlet Hastanesi Başhekimi olarak, yönetim kadromuzla birlikte, hastanemizde yarım kalan hizmetleri devam ettirip geçmişte yapılan ve planlandığı halde yapılamayan hizmetleri daha da ilerletip gerçekleştirmek ve hastanemizin kalitesini yükseltmektir. Bu doğrultuda; bugüne kadar emeğini esirgemeden hastanemize hizmet eden, özverili çalışmaları ile herkesin dikkatini çeken ve 15.02.2019 tarih itibari ile Patoloji uzmanımız Dr. Sevcan BALCI başhekim yardımcısı olarak yönetim kadromuza katılmıştır. Sevcan hocamıza yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.

Başhekim Yrd. Dr. Tevekkül AYRIM; "Sevcan hanımın, bilgi ve donanım açısından hastanemiz yönetiminde en iyi şekilde hizmet vereceğine inanıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Başhekim Yardımcılığına atanan Uzm. Dr. Sevcan BALCI ise; “Göreve başladığım günden itibaren imkânlar ölçüsünde en güzel hizmetleri sunmayı hedefledim. Bundan sonra da Iğdır Devlet Hastanesi’nin gelişmesi ve büyümesi doğrultusunda halkımıza en güzel hizmeti sunmak için elimden gelen her türlü gayreti göstereceğim" şeklinde konuştu.