HASTANEMİZ SAĞL. HZM. MD. H. EMANET TURAN ENGELLİ PERSONELLERİN "ENGELLİLER HAFTASI"NI KUTLADI

DSC_0109.JPG DSC_0111.JPG DSC_0112.JPG

Iğdır devlet Hastanesi Sağl. Hizm. Md. Emanet TURAN; Hastanedeki  odasında  Daimi İşçi Kadrosunda bulunan Engelli Personellerle bir araya geldi. TURAN; misafirlerine yaptığı konuşmada; ”Engelliler de toplumumuzun tüm diğer vatandaşları gibi ayrılmaz bir bireyidir ve değerlidir. Bu açıdan engelli vatandaşlarımızın da spordan sanata, siyasete, ticarete yani toplumsal hayatın her alanına diğer tüm vatandaşlarımızla eşit fırsatlarla katılmaya hakları vardır. Devletimiz engellilerimizin bu koşullara ulaşması için her türlü girişimi gerçekleştirmektedir. Hastane yönetimi olarak spordan sanata destek verdiğimiz ve yürüttüğümüz çalışmalarla engelli personellerimizin hayatlarına dokunmanın gururunu yaşıyoruz. İnsan hayatında engel fiziki görünüşte  değil, düşüncelerdedir. Kapımız her zaman sizlere açıktır. Sosyal yaşamınızdaki  ve çalışma hayatınızdaki başarılarınızla gurur duyuyorum. Bu vesileyle azmin, kararlılığın timsali çalışanlarımız olan sizlerin, engelli dostlarımızın, kardeşlerimizin, evlatlarımızın Engelliler Haftası’nı tebrik eder, kendilerine mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim." dedi.

Hastane’de Daimi İşçi kadrosunda Bilgi İşlem personeli olarak görev yapan Bülent TİRBAP söz alarak, konuşmasında “Toplumda engelli bir birey olarak yaşadıkları sıkıntıları, istek ve beklentilerini dile getirerek herkesin bir engelli adayı olduğunu ama gerek spor faaliyetlerinde gerekse çalışma hayatında bir çok başarı kaydettiklerini ve toplumun bu başarıları kabullenerek destek vermeleri” arzusunda olduklarını belirtti.

Daha sonra,  personellerle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.