Iğdır Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi’nde Kütüphane Oluşturuldu

DSC_0034.JPG DSC_0007.JPG

Iğdır Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi’nde Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN öncülüğünde; Servis Sorumlu Hemşiresi Gülay GÜL AYEZİR ve servis hemşireleri tarafından, Ameliyat sırası bekleyen veya rahatsızlığından dolayı tedavi gören hasta ve hasta yakınları için Hastane koridorunda küçük bir kütüphane oluşturuldu.

Oluşturulan kütüphane sayesinde hastalar ve yakınları, kitap alıp odalarında okuyabiliyorlar.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Raşit İLHAN: “Öncelikli hedeflerinin hastaların tam anlamıyla memnun ayrılmalarını sağlamak olduğunu, Hastanede çeşitli uygulamalar başlattıklarını, yaptıkları uygulamalar içerisinde hastalara küçük de olsa kütüphane hizmeti sunduklarını” belirtti.

Servis Sorumlu Hemşiresi AYEZİR: ''Kütüphanede çeşitli romanlar, ansiklopediler, çocuklara yönelik hikâye kitapları yer almaktadır. Dileyen hastalarımız bu kütüphane hizmetinden yararlanmakta ya da yatan hastalarımız yatakta bu kitapları okuyarak günlerini geçirmektedir” dedi.

Bilindiği üzere; Ortopedi servis sorumlusu Hemşire Gülay GÜL AYEZİR,Yılın Hemşiresi seçilerek Ankara'da ödül almıştı.