Iğdır Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesinde Beyin Ölümü Gerçekleşen bir Hastanın Organları Nakil Edildi.
02 Kasım 2023

Hastanemiz başhekimi Tuğrul SARICAN, Hasta yakınları ile yaptığı görüşmede, öncelikle başsağlığı dileyerek, organ bağışının mümkün olduğunu ve eğer kabul ederlerse organ bağışına ihtiyacı olan hastalarımızın hayata tutunması için bir şans vermelerini dile getirdi. Ailenin organ bağışını kabul etmesi üzerine Erzurum'dan gelen ekipler ile koordine bir organizasyon yürütülerek organlar başarılı bir şekilde alınarak nakil hastalarına gönderildi.
Bu nakil sürecinde Hastane yönetimimize, Erzurum nakil ekiplerine, Hastanemiz Organ Bağışı ve Doku Nakil Birimi Koordinatörlerimize, Ameliyathane ekibimize ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Organlarımız toprak olmasın CAN olsun.
#organbagisihayatkurtarir

• IMG_20231024_153238.jpg