HASTANEMİZDE 14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDİ

• a8.jpg
  • a9.jpg
  • aaa.jpg

Iğdır Devlet hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Tevekkül AYRIM, Başhekim Yrd. Uz. Dr. Sevcan BALCI, Sağl. Hzm. Md. Emanet TURAN, İdari ve Mali Mzm. Md. Yardımcıları. Galip Kürşat YÜKSEL VE Funda HOŞHABER 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastane polikliniklerini, Erişkin ve Çocuk Acil servislerini ziyaret ederek Doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayıp, çikolata ikram ettiler.

Ziyaret sonrası Tıp Bayramı ile ilgili görüşlerini belirten Başhekim Yrd. Tevekkül AYRIM; “Sağlık hizmetinin doğuştan kazanılmış insani bir hak olduğunu kaydederek, İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biridir. Sağlıklı bir hayat insanların vazgeçemeyeceği temel bir haktır. İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi, geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olmuştur. Sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği ve kalkınmışlığı bakımından önemli bir göstergedir. Gerek ülkemizde gerekse ilimizde, sağlık alanında önemli çalışmalar yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. Bütün sağlık çalışanlarımız, hastalarımıza gerekli ilgi ve bakımın yanında onları biran önce eski sağlıklarına kavuşturmak için her türlü gayreti göstererek, özverili bir şekilde bu zor görevi ifa etmektedirler. Bu düşüncelerle sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı günler diliyorum" ifadelerini kullandı.