Vali ÜNLÜ’den Ramazan Bayramında Hastane ziyareti

Iğdır Valimiz Sn. Enver ÜNLÜ, İl Emniyet Müdürü, vali Yardımcıları ve beraberindekiler Ramazan Bayramı vesilesi ile Iğdır Devlet Hastanesini ziyaret ederek; hastalar, hasta yakınları ve hastane personelinin bayramlarını kutladılar.

• H18.jpg
  • DSC_0074.JPG
  • DSC_0084.JPG
  • DSC_0096.JPG
  • DSC_0111.JPG
  • DSC_0124.JPG
  • DSC_0166.JPG
  • H11.jpg
  • H14.jpg
  • H26.jpg
  • H41.jpg
  • H56.jpg
  • H9.jpg
  • DSC_0116.JPG
  • H45.jpg

Hastaları, odalarında ziyaret eden Vali ÜNLÜ, geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Bugün Hastanemizi ziyaret ederek, tedavi gören vatandaşlarımıza hem 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletmek hem de bayramlarını kutlamak istedik. Tüm hastalara Allah'tan şifa diliyorum" dedi. Vali ÜNLÜ, ziyaret ettiği hastalara çeşitli verdi. Hastaların durumu hakkında doktorlardan bilgi alarak, hasta yakınları ile de bir süre sohbet ederek bayramlarını kutladı. Hastalar ve yakınları, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali ÜNLÜ’ye teşekkür ettiler.

Son olarak Hastane personeli ile de bayramlaşan Vali ÜNLÜ, tüm personele görevlerinde kolaylıklar dileyerek, Hastane Başhekim Yrd. Dr. Tevekkül AYRIM, Uzm. Dr. Sevcan BALCI, Sağl. Hzm. Md. Emanet TURAN, Mali İşl. Md. Ali erdem SEVİLMİŞ, Md. Yardımcıları Galip Kürşat YÜKSEL ve Funda KARADUMAN ile Başhekimlik Makam odasına geçerek, Bayram tatlısı ikramının ardından ziyaretine son verdi.