Iğdır Valimiz Sn. Enver ÜNLÜ, hastalarımızı ziyaret etti

b20.jpg
Iğdır Valimiz Sn. Enver ÜNLÜ, Iğdır Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.

Hastaneye gelişinde İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan EROL, Başhk. Yrd. Dr. Tevekkül AYRIM, Bşhk. Yrd. Abaset BAĞCI, Sağlık Bakım Hzm. Md. emanet TURAN ve İdari ve Mali İşl. Md. Ali ERDEM SEVİLMİŞ ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Vali ÜNLÜ hastane girişinde bekleyen hasta yakınlarıyla bayramlaştı. Daha sonra Palyatif Servisinde bulunan hastaları ziyaret edip bayramlarını tebrik etti.

Hastaların durumu hakkında İl Sağlık Müdürü Alpaslan EROL ve Uzm. Dr. Celal İDEMEN'den bilgiler alan Vali ÜNLÜ hastalar ile yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletip şifa temennisinde bulundu.

Diğer katlarda bulunan hastaları da ziyaret eden Vali ÜNLÜ, geçmiş olsun dilekleriyle vatandaşların bayramlarını tebrik ederek ziyaretini sonlandırdı.

Vali Enver ÜNLÜ'ye, İl Jandarma Komutanlığı, Vali Yrd. Sn. Bilgehan KARANFİL, Milletvekili Sn. Yaşar KARADAĞ, İl Sağl. Md. Alparslan EROL, Kurum Müdürleri ve  kurum personelleri eşlik etti.