Hastane Başhekimi Op. Dr. Raşit İLHAN, Hast. Yönetimi ve Çalışanları Hastane Bahçesini Çiçeklendirdi.

Iğdır devlet Hastanesine daha önce yeşillendirme çalışmaları kapsamında fidan dikimi yaparak çalışmalarını başlatan Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN, idari yönetim ve hastane çalışanları, çiçeklendirme çalışmaları ile bahçeyi güzelleştirmeye devam ediyor.

DSC_0161.JPG  DSC_0163.JPG

Hastane bahçesini yeşillendirme çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Başhekim İLHAN; "Şu anda Iğdır Devlet Hastanemiz bahçesinde yeşillendirme çalışması yapıyoruz. Fidan Dikin Birlikte Büyüyelim’ düşüncesiyle, hastane etrafını yeşillendirmemiz güzel bir anı olarak kalacaktır. Amacımız, şehrimizin yeşil dokusunun geliştirilmesine katkıda bulunmakla birlikte hastalarımıza, hasta yakınlarımıza, ziyaretçilerimize ve hastane personelimize hoş bir görüntünün de sağlanmasıdır. Çalışmalarında desteğini esirgemeyen tüm idari kadromuza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.