Iğdır Devlet Hastanesi'ni Gururlandıran Tablo

Sağlık Bakanlığı tarafından Ankara’da gerçekleştirilen Ebeler ve Hemşireler Günü ödül gecesine İl Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan EROL, yılın ebesi seçilen Döner DUMAN ve Hemşiresi seçilen Gülay GÜL AYEZİR katıldılar. Çalışmalarından ve azminden dolayı Sağlık Bakanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Iğdır devlet Hastanesi tarafından ödüle layık görülen Ebe Döner DUMAN  ve Hemşire Gülay GÜL AYEZİR, teşekkür belgelerini Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe’den aldılar.

Ödül sonrası Iğdır’a dönerek  hastanedeki görevlerine başlayan Ebe DUMAN ve GÜL AYEZİR, Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN ile Sağl. Hzm. Md. Emanet TURAN’ı ziyaret ettiler.

• neww.jpg
  • DSC_0004.JPG
  • DSC_0007.JPG
  • DSC_0010.JPG
  • DSC_0012.JPG
  • DSC_0016.JPG
  • DSC_0019.JPG
  • DSC_0022.JPG

Ziyarette, Iğdır Devlet Hastanesi yönetimi tarafından Ebe ve Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında yılın ebesi seçilen  ebe Döner DUMAN;“ 35 yıllık ebeyim ve mesleğimi severek yapıyorum. Bir bebeğin, bir insanlığın ellerime doğması tarif edilemez bir mucize ve apayrı bir mutluluk. İyi ki ebeyim. Halen hastanedeki görevime devam ediyorum ve ekip şefim Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN ile çalışmaktan büyük bir onur duyuyorum. Yılın ebesi  olarak beni layık görmeleri ayrıca gururlandırdı. Başta İl Sağlık Müdürümüz Dr. Alpaslan EROL’a, Başhekimimiz  Raşit İLHAN’a, Sağl. Hzm. Md. Emanet TURAN’a ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Yılın Hemşiresi seçilen Ortopedi Servis sorumlusu Gülay GÜL AYEZİR ise konuşmasında; “Biz hemşireler ve sağlık çalışanlarımız, sağlık sisteminin omurgasını teşkil ediyoruz ve aslında isimsiz kahramanlarız. Bir insanın hayatına dokunmak, yaşam mücadelesinde hasta ile aynı yürekte bulunmak, görevimizin dışında büyük bir vicdan muhasebesi ile de bütünleştiriyor. Mesleğime insan sevgisini de  katarak hizmet ediyorum ve yapmış olduğum hemşirelik hizmetini uzun yıllar devam ettirmek amacındayım. Bana bu kutsal görevimde yılın hemşiresi ödülünü layık gören ve ödül töreninde yalnız bırakmayan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Alpaslan EROL’a, personeli olmaktan ve birlikte çalışmaktan onur duyduğum Başhekim Op. Dr. Rait İLHAN’a, Sağl. Hzm. Müdüremiz Emanet TURAN’a ve tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Sağl. Hzm. Md. Emanet TURAN, yılın hemşiresi ve ebesi seçilen personellerini tebrik ederek, kendileri ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. TURAN;”Ebe Döner DUMAN ve Hemşire Gülay GÜL AYEZİR’in özverili, hakkaniyetli ve mesleklerini severek yapıyorlar, çok çalışkan bir yapıya sahip olmanın yanında tükenmeyen bir emek hizmeti sunduklarından dolayı bu ödüle layık görüldüler. Her iki arkadaşımızı da tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Başhekim Op. Dr. Raşit İLHAN yılın Ebe ve Hemşiresi’nin kendilerine yapmış oldukları ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek, “ 35 yıldır ebe olarak hastanemizde görev yapan ve aynı ekipte mesai arkadaşım olarak çalışmaktan mutluluk duyduğum Döner DUMAN ve  yine 19 yıldır özverili çalışması ile dikkat çeken hemşire Gülay GÜL AYEZİR’in yılın Hemşire seçilerek ödüle layık olmaları beni ve yönetimi gururlandırdı. Sağlık hizmetinde uzun bir süre bulunup da bu kadar özverili, tebessüm ve sevgi içinde hizmet veren personeller bulmak kolay değil. Onların nezdinde ilimizde mesleğini severek  hizmet veren tüm ebe ve hemşirelerimizi tebrik ediyorum ve uzun yıllar bizlere ve halkımıza hizmet edeceklerini düşünüyorum" diye konuştu.

Yılın Ebe ve Hemşiresi seçilen çalışanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.